Home
Activiteiten
Nieuws
Referenties
Links
Contact English - Nederlands English Nederlands

Cubits framesTafelKantoorruimten Corrugated Europe, Veenendaal
Cubits trayKite tafelCubits doos
Da Vinci College Dordrecht - Verstand van Haar/zakenKastprogramma TK CastelijnKNP Hoofdkantoor - Hilversum

Interieur

Hoe vaak gebeurt het wanneer je een ruimte betreedt dat je in één ogenblik weet wat er goed en wat er fout aan is. Interieurontwerper ben je niet per gelegenheid, maar je bent onderdeel van een proces dat moeilijk te stoppen is. Je kan niet blanko naar de supermarkt gaan of een overhemd kopen, er is geen theater meer dat je niet ruim voor de aanvangstijd wilt betreden en zelfs de kroeg ontkomt niet aan een kritische analyse. Interieurontwerpen kent geen beperkingen qua schaal als je bedenkt dat de functies in een huis, van een stad of in een warenhuis veel overeenkomst hebben. Het is de manier waarop je als ontwerper naar de dingen kijkt die bepalend is of je zowel het een als het ander aan kunt.

Productontwerp

Wie niet wil weten hoe dingen in elkaar steken, blijft gauw steken in de mode die op dat moment gedicteerd wordt. Maar wanneer je ook kunt kijken met de ogen van de maker, weet hebt van het verleden en geïnteresseerd bent wat er komen gaat, dan kunnen er mooie dingen ontstaan. Visie, discipline en maakbaarheid zijn de gereedschappen waardoor een product een leven lang mee kan. De producten die de afgelopen jaren door ons zijn ontwikkeld, zijn veelal ontstaan binnen de kaders van inrichtingen van gebouwen of bedrijven, en moeten dus eerder als een uitrusting van het totale object gezien worden. Het specifiek marktgericht ontwikkelen van gebruiksvoorwerpen heeft zich voor ons bureau vooral tot meubelen beperkt.

Retail

Het ontwerpen van een winkelomgeving is een specialisme waarin we onze sporen ruimschoots verdiend hebben. In een periode van 30 jaar hebben we winkels, hotels, postkantoren, banken en supermarkten ontworpen voor grote en “kleine” klanten in heel Europa.